top of page
Kontakt

Telefon: 070-0923644 (Projekt-telefon)

E-post: lisa.axelsson@ki.se. Ange ämnet som "Småsyskon", och skriv ditt telefonnummer och ditt förnamn i meddelandet, så ringer vi dig.

 

Telefon: 070-4581475 (Terje Falck-Ytter, projekt-ledare)

E-post: terje.falck-ytter@ki.se. Ange ämnet som "Småsyskon", och skriv ditt telefonnummer och ditt förnamn i meddelandet, så ringer jag dig.

Vägbeskrivning till KIND (vid 5 månaders ålder, samt 2, 3 och 6 år)

Kommunala färdmedel

Tunnelbanestation St Eriksplan, uppgång Torsgatan där buss 77 eller 3 går mot Karolinska sjukhuset. Gå av vid Torsplan. Man kan även promenera ca 10 min till KIND från S:t Eriksplan. Följ St:Eriksgatan fram till Vanadisplan där ni svänger in på Gävlegatan. Närmaste pendeltågsstation är Odenplan- ca 5 min promenad till KIND. Ta uppgång Vanadisvägen/Dalagatan. Sväng till vänster på Vanadisvägen. Du kommer då till en rondell (Vanadisplan). Sväng ned till höger på Gävlegatan och gå till nummer 22.

Parkering

Det kan finnas plats i vårt garage. Om ni kommer med bil så hör gärna av er innan så kontrollerar vi om det finns plats. Åk i så fall till Norra stationsgatan 73 och vänta vid ”Car Wash”. Ring oss när ni är där. Strax efter Gävlegatan 20 finns också en parkering på innergården (där det står ”Förhyrd parkering” och ”Parking partner”) som kostar 20 kr/timme- endast betalkort gäller! Grinden är stängd. Ring oss när ni är där så släpper vi in er.

karta-kind2.gif

Vägbeskrivning till Uppsala Barn- och Babylab, Uppsala universitet (vid 10, 14 och 18 månaders ålder)

Med tåg

Reser man från Stockholm kommer man lättast till Uppsala med tåg. Restiden är ca 40 minuter. Väl framme promenerar du till Uppsala Barn- och Babylab på ca 20 minuter. Kartbilden nedan till höger visar en lämplig promenadväg till Uppsala Barn- och Babylab från Centralstationen.Det går även bra att ta lokalbuss nr 6 eller 7, från Stora torget i Uppsala till hållplats ”Uppsala Blåsenhus”. Kartbilden nedan till vänster visar en lämplig promenadväg till Stora torget från Centralstationen.

Notera att Uppsala Barn- och Babylabs ingång ligger på baksidan av byggnaden Blåsenhus.

road2.png
road1.png

Med bil

Om man tar bilen till Uppsala Barn- och Babylab är adressen: Von Kraemers allé, ingång1 C (Inst för psykologi), 752 37 Uppsala.

GPS-koordinater: 59.850506, 17.628508.

Man behöver få ett parkeringstillstånd när man kommer fram, och parkera på särskilt utmärkta platser på parkeringen på baksidan av byggnaden.

bottom of page